Veronica Sørensen - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Sti på øyet

Hei,hei!

Jeg kan ikke akkurat si at livet mitt er så spennende nå for tiden på grunn av at jeg ikke går skole og sitter for det meste hjemme, men kan nå fortelle litt om hva som har skjedd i uken her selv om det er det samme nesten hverdag.

I uken her har jeg vært til legen pga en klump jeg har hatt på øyet i snart 4 uker. Det begynte med at det klødde på øye og fikk en kul på øyelokket, så når jeg våknet dagen etter på var jeg skikkelig hoven og klarte nesten ikke å holde venstre øye åpent, men hevelsen gikk ned etter en halv dag eller noe sånt, men ble ikke kvitt kulen jeg hadde på øyet. Så jeg har gått med en kul på venstre øyelokk i snart 4 uker som sagt og det jeg hadde var sti på øye, men klumpen hadde ikke gått ned enda som legen synes var ganske så rart, da ga hun meg øyensalve som jeg må bruke 3 ganger daglig så forhåpentlig vis funker det snart og da blir jeg klump fri på øyelokket.

 For dere som lurer så er sti på øyet er en betennelse i en talgkjertel tilhørende et hår (en øyenvippe) på øyelokkskanten. og det er ikke særlig godt å gå med det, men det går over enten av seg selv eller så må du bruke øyensalve eller øyendråper. Viss dere er mer nysgjerrig på sti på øyet så er det bare å søke på google.com.   

 

 

Har du hatt sti på øyet før? 

hits