Veronica Sørensen - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Body Creamer

Ja, selvfølgelig skal minnekorte til kameraet mitt begynne å leke seg nå. Siden det da er så sent nå så får jeg heller vente til i morgen å se om jeg får fikset det, viss ikke så må jeg kjøpe meg nytt... Heldigvis så hadde mamma minnekort til kameraet sitt så jeg får låne hennes til jeg får ordnet minnekortet mitt.

For en liten stund siden så var jeg med mamma på shopping å da kom vi over noe nyttige ting som de har på enklere liv! Nemlig en MeTime Luksus kremsmører som dem kaller det på nettsiden >Enklereliv<. Det er da en kremsmører som hjelper deg og komme til plasser du ikke kommer til som f.eks ryggen, Så denne her passer perfekt for dere som ikke får noen til å smøre dere på ryggen eller dere som ikke vil spørre andre om de kan smøre dere på ryggen. Denne kremsmøreren er ikke bare for bruk på ryggen men også nede på føttene, men tror den er mest beregnet for rygg! 

Jeg har prøvd den 2 ganger og jeg synes den funker ganske greit. 


Sånn ser den ut. Det følger med en svamp på holderen og en utenom (som da vil si 2)


Så på bilde der ser dere jeg har tatt av en del av holderen og det er der kremen skal være. Man finner lett ut hvor man skal gjøre av kremen når man ser holderen også står det på pakken, tror jeg. Men i vertfall skal kremen i ene sirkelen viss dere skjønner. Får ikke til å forklare det helt, men etter dere har tatt oppi kremen som skal i det hullet så skal den lille lilla toppen(korken) som står ved siden av legges oppå så det blir et slags vakuum. 


Egentlig skal du trykke på den rosa fargede knappen (kaller det knappen). men den funker rett og slett ikke så bra for det kommer nesten ingen ting ut og da funker det mye bedre å ta krem rundt svampen. Pluss at hun i butikken sa også at det var bedre å ta det rundt svampen.

Så vips der får du smøret ryggen din uten hjelp ifra andre. 

 

-Har dere denne kremsmøreren fra enklere liv? hvis dere har, hva synes dere om den? 

 

 

 

 

hits