Veronica Sørensen - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Første søndag i advent

Hei hei! 

Selvfølgelig igjen har jeg ikke blogget like mye som jeg egentlig kunne ha gjort. Har man ikke motivasjon så har man ikke motivasjon. Grunnen for at jeg har vært borte ganske lenge er fordi jeg har slitet litt med meg selv tidligere å mer om det trenger jeg ikke å gå innpå akkurat nå pluss at motivasjonen min har vært helt rævva for å si det rett ut. Det er vell egentlig hele grunnen til jeg har vært borte fra bloggen. Har følt at ingenting er bra med bildene eller noe så motivasjonen har ikke akkurat vært på topp, men kjenner det kommer seg nå så får håpe dere får høre mer fra meg på bloggen. 


 

Men tenk det nå er det ikke så lenge til jul å jeg gleder meg som en liten unge! Og i dag er det første søndag i advent! tiden går så alt for fort. Ellers så er det jo en helt vanlig søndag der jeg sitter å ser serier hele dagen og sitter med joggeklær og pledd som jeg gjør hverdag egentlig. Sånn er det når man ikke går skole... men forhåpentlig vis neste år blir det skole igjen! kjenner jeg trenger det, savne skole rett og slett. 

Men nå skal jeg fortsette å se på Gossip Girl så kanskje dere får høre ifra meg i morgen. Ha en fin kveld videre dere! :)


Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ser ut! ser sliten ut pluss at jeg er all natural no makeup.


 

 

hits