Veronica Sørensen - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Sti på øyet

Hei,hei!

Jeg kan ikke akkurat si at livet mitt er så spennende nå for tiden på grunn av at jeg ikke går skole og sitter for det meste hjemme, men kan nå fortelle litt om hva som har skjedd i uken her selv om det er det samme nesten hverdag.

I uken her har jeg vært til legen pga en klump jeg har hatt på øyet i snart 4 uker. Det begynte med at det klødde på øye og fikk en kul på øyelokket, så når jeg våknet dagen etter på var jeg skikkelig hoven og klarte nesten ikke å holde venstre øye åpent, men hevelsen gikk ned etter en halv dag eller noe sånt, men ble ikke kvitt kulen jeg hadde på øyet. Så jeg har gått med en kul på venstre øyelokk i snart 4 uker som sagt og det jeg hadde var sti på øye, men klumpen hadde ikke gått ned enda som legen synes var ganske så rart, da ga hun meg øyensalve som jeg må bruke 3 ganger daglig så forhåpentlig vis funker det snart og da blir jeg klump fri på øyelokket.

 For dere som lurer så er sti på øyet er en betennelse i en talgkjertel tilhørende et hår (en øyenvippe) på øyelokkskanten. og det er ikke særlig godt å gå med det, men det går over enten av seg selv eller så må du bruke øyensalve eller øyendråper. Viss dere er mer nysgjerrig på sti på øyet så er det bare å søke på google.com.   

 

 

Har du hatt sti på øyet før? 
Make up fredag

Helluen!

Egentlig skulle jeg skrive innlegget her i går, men som jeg ikke fikk til pga at jeg fikk besøk.

Som jeg skrev i forrige innlegg så kom jo søss hjem, så vi hadde ingen ting å gjøre den fredagen å da fikk søss en idé. Så hun tenkte at siden jeg har tenkt å søk på skole neste år som har med sminke og hud å gjøre, så kunne jeg øve meg på henne så da startet vi i går med at jeg fikk sminke henne.

Hehe, kan ærlig innrømme at jeg trenger mer øving når jeg gjør det på folk, men når jeg gjør det på meg selv så får jeg det til ganske så bra. Så er vel bare å si øvelse gjør mester!  Stay positive:D Ble jo ikke så ille da, men trenger å øve mer ser jeg! 

 

-Hva synes dere ? 

 
Trening og chill

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg å slappe av etter en lang og hard trenings økt. Jeg har ellers ikke gjort så mye i dag, bortsett fra at søss kom hjem i dag etter å ha vært borte i en evighet. hehe, var bra hun kom i helgen her for da blir det å streame skrekkfilm forhåpentlig vis! Ellers så har jeg ikke gjort stort i dag bortsett fra å trene, ble ikke akkurat  et super bra innlegg men det får duge! skal prøve bedre neste gang!Unnskyld for rotete rom, hehe.

 
Ny blogg, nye muligheter!

Hei♥

Ja, jeg har ordnet meg en helt ny blogg å starter opp helt på nytt. Grunnen til det er fordi jeg har ikke vært så aktiv på gammle bloggen min, og da tenkte jeg det er bedre å starte helt på nytt og gjøre regelmessig oppdateringer på den her. Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i vei.  

På bloggen her kommer det til å handle om min hverdag, mote og sminke som jeg er veldig interessert i. Jeg skal også være flink til å slenge ut innlegg, for det kan jeg være sykt dårlig på av og til, men jeg skal få det til nå for jeg har fått skikkelig motivasjon og blogg lyst igjen! 

Haha, slengte med et bilde av meg. Ser sånn ut at jeg skjeler med øynene, men gjør ikke det! 

 

Er det noe dere lure på så er det bare å spørre! 

 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits