Veronica Sørensen - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

''Hjemmespa''

Yo!

I dag har jeg tatt meg en vell fortjent ''hjemmespa'' med å bade i badekar og ansiktmaske. Det er så godt å kunne gjøre sånn innimellom og bare  slappe av å ikke sitte å gruble i tanker, for når jeg går i avslapnings modus blir hode mitt helt tomt og jeg sovner nesten der jeg sitter/ligger. Ellers i dag har jeg ikke gjort stort enn å tatt tid til meg selv som er godt å gjøre av og til! 

Siden minnekortet mitt har blitt ødelagt så får det holde med mobilbilder i mellom tiden. Ha en fin kveld videre dere! 

-uKM0FGd24


Ha en fin kveld videre dere! :) 

 
Første søndag i advent

Hei hei! 

Selvfølgelig igjen har jeg ikke blogget like mye som jeg egentlig kunne ha gjort. Har man ikke motivasjon så har man ikke motivasjon. Grunnen for at jeg har vært borte ganske lenge er fordi jeg har slitet litt med meg selv tidligere å mer om det trenger jeg ikke å gå innpå akkurat nå pluss at motivasjonen min har vært helt rævva for å si det rett ut. Det er vell egentlig hele grunnen til jeg har vært borte fra bloggen. Har følt at ingenting er bra med bildene eller noe så motivasjonen har ikke akkurat vært på topp, men kjenner det kommer seg nå så får håpe dere får høre mer fra meg på bloggen. 


 

Men tenk det nå er det ikke så lenge til jul å jeg gleder meg som en liten unge! Og i dag er det første søndag i advent! tiden går så alt for fort. Ellers så er det jo en helt vanlig søndag der jeg sitter å ser serier hele dagen og sitter med joggeklær og pledd som jeg gjør hverdag egentlig. Sånn er det når man ikke går skole... men forhåpentlig vis neste år blir det skole igjen! kjenner jeg trenger det, savne skole rett og slett. 

Men nå skal jeg fortsette å se på Gossip Girl så kanskje dere får høre ifra meg i morgen. Ha en fin kveld videre dere! :)


Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ser ut! ser sliten ut pluss at jeg er all natural no makeup.


 

 
Body Creamer

Ja, selvfølgelig skal minnekorte til kameraet mitt begynne å leke seg nå. Siden det da er så sent nå så får jeg heller vente til i morgen å se om jeg får fikset det, viss ikke så må jeg kjøpe meg nytt... Heldigvis så hadde mamma minnekort til kameraet sitt så jeg får låne hennes til jeg får ordnet minnekortet mitt.

For en liten stund siden så var jeg med mamma på shopping å da kom vi over noe nyttige ting som de har på enklere liv! Nemlig en MeTime Luksus kremsmører som dem kaller det på nettsiden >Enklereliv<. Det er da en kremsmører som hjelper deg og komme til plasser du ikke kommer til som f.eks ryggen, Så denne her passer perfekt for dere som ikke får noen til å smøre dere på ryggen eller dere som ikke vil spørre andre om de kan smøre dere på ryggen. Denne kremsmøreren er ikke bare for bruk på ryggen men også nede på føttene, men tror den er mest beregnet for rygg! 

Jeg har prøvd den 2 ganger og jeg synes den funker ganske greit. 


Sånn ser den ut. Det følger med en svamp på holderen og en utenom (som da vil si 2)


Så på bilde der ser dere jeg har tatt av en del av holderen og det er der kremen skal være. Man finner lett ut hvor man skal gjøre av kremen når man ser holderen også står det på pakken, tror jeg. Men i vertfall skal kremen i ene sirkelen viss dere skjønner. Får ikke til å forklare det helt, men etter dere har tatt oppi kremen som skal i det hullet så skal den lille lilla toppen(korken) som står ved siden av legges oppå så det blir et slags vakuum. 


Egentlig skal du trykke på den rosa fargede knappen (kaller det knappen). men den funker rett og slett ikke så bra for det kommer nesten ingen ting ut og da funker det mye bedre å ta krem rundt svampen. Pluss at hun i butikken sa også at det var bedre å ta det rundt svampen.

Så vips der får du smøret ryggen din uten hjelp ifra andre. 

 

-Har dere denne kremsmøreren fra enklere liv? hvis dere har, hva synes dere om den? 

 

 

 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits