Veronica Sørensen - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

18 år og myndig!

Heihei! 

 

Grunnen til lite blogging er fordi det har vært stress fra starten av desember å helt til nå. Og uansett så skjer det ikke mye om dagene til meg bortsett fra desember tidene for å ordne til bursdag og jul, for jeg har nemlig bursdag den 22. desember som var i går og jeg ble hele 18 år! åååh, gud hvor jeg har gledet meg til den dagen der! 

Selvførgelig er det ikke bare stress i desember måneden, men også når det er andre helligdager eller noe selskap som skjer(selv om det ikke skjer så ofte,hehe,). Siden jeg har nevnt nå at jeg hadde bursdag i går så kan jeg jo fortelle litt om dagen i går. 

Jeg våknet sånn ca. 09:00 og prøvde å legge meg igjen for jeg tenkte at jeg ikke trengte å stå opp så tidlig, men neida fikk ikke til å sove igjen når jeg prøvde... så da ble det bare til at jeg sto opp og åpnet en pakke fra tante. Også gjorde jeg ikke mye mer etter jeg åpnet den ene pakken bortsett fra å se tv, dusje å dra på butikken å handle inn julemat og ting til familie selskapet som skulle være klokken 18:00. 

Når klokken nærmet seg 15:40 så farget jeg håret til søsteren min og etter jeg gjorde det så ordnet jeg meg klar til selskapet som skulle starte kl. 18:00, men tiden ble skyvet litt på så ble klokken 18:30 i stede. Etter jeg ordnet meg så sto mamma å laget mat også sminket jeg søsteren min (hehe, igjen!). Så tilslutt så kom broren min og dama hans og typen min inn døren og vi satte oss for å spise. 

Rundt 19:00 så kom ene vennina mi og mora og faren hennes å dem ble med på kake spisingen og pakkeåpninga. 

Det var en veldig lang dag og ikke minst en koselig selskap med familie og venner. Fikk også mye fine gaver, så sier det var en vellykket dag! 

_m9RwjGd1y

 

_po7XVmd0M


pluss at jeg fikk mye mer! kan kanskje lage et bedre innlegg av gavene på fredagen eller etter jul engang! 

Å btw! Søsteren min har en blogg så om vil lese hennes så >trykk her da< Så sjekk ut bloggen hennes folkens.

 
Everyday look makeup

Hei! 

Siden søss har kommet hjem nå og har juleferie så har jeg fått sminkedukken min tilbake i en liten periode. Skal etterhvert prøve meg på litt mer vanskeligere looker, viss hun går med på det ( som hun som regel gjør). 

Looken jeg gjorde på henne i dag var en helt vanlig hverdags look. 

Synes selv at resultatet ble mye bedre nå enn sist gang jeg sminket henne.  Ta en tur innom bloggen hennes daa  >Her<

 

- hva synes du? 

Design laget av Julie Viktoria
hits